« Назад

Как да създадете перфектната обява за отдаване на имоти под наем?

Публикувана на 11.02.2013 в 19:58

Бързото намиране на наематели е важно за всеки наемодател. Губенето на ценно време, през което вашите имоти остават незаети означава загуба на парични приходи. Затова тук ще намерите точната информация, как да направите перфектната обява на вашето жилище, което отдавате под наем. За целта трябва да включите най-добрите аспекти на разполагаемия имот, включително и релевантна информация за него.

Описание на жилището

В описанието включете детайли, които засилват интереса на купувачите, като например просторен гараж, прекрасна гледка, собствено дворно място, като се уверите, че не преувеличавате и сте точни и конкретни. Добре е да включите и нещата, които правят даденият имот уникален и със собствен стил. В описанието може да добавите ключови забележителности за даденото населено място, които са в близост до жилищната сграда, в която се намира отдаваният от вас имот.

Снимки

При публикуването на обявата за отдаване под наем на апартамент или къща, снимките имат решаваща роля, тъй като те са първото нещо, което клиентите разглеждат, дори преди още да прочетат самото описание. Тук трябва да обхванете задължително следните области:

  • Кухня
  • Баня
  • Спални

Като допълнение към тях е добре да не пропускате:

  • Зелени площи
  • Плувен басейн
  • Снимка на разпределението на помещенията

Снимките могат да кажат много на потенциалните наематели. Постарайте се те да бъдат с високо качество и да представят добър поглед върху жилищното пространство.

Преди да започнете да снимате, почистете добре дома си, той не трябва да бъде в безпорядък.

При снимането изключете всички осветителни тела плюс светкавицата на фотоапарата ви. Използвайте естествената светлина от прозорците и източникът на светлината трябва да бъде откъм гърба ви. Светкавицата може да направи снимките изкуствени, което не се харесва на потенциалните наематели.

Снимайте от различни ъгли, така ще дадете достатъчно добра представа на бъдещите си клиенти. Старайте се да обхванете по-голяма площ. За целта застанете в най-отдалечените ъгли на стаите, спрямо обекта на снимката.

Добавянето на видео с вируален тур на жилището също може да бъде много добър вариант за вашата обява. Така ще успеете да покажете на потенциалните наематели по-голяма част от вашите имоти.

Направете вашата обява за отдаване на жилище под наем лесна за откриване

Оптимизирайте обявата си, по този начин тя ще получи повече трафик и така възможно най-голям брой хора ще могат да я видят, което съответно ще увеличи и вероятността за бързо намиране на наематели. Процесът на оптимизация помага на обявата ви бързо да попадне в списъка на бъдещите ви клиенти, които са задали конкретно търсене. С пускането на конкретни ключови думи, ботовете записват тази информация в база данни, наречена индекс. Така се получава възможност обявата да бъде намерена много по-бързо, при задаване на един или няколко параметъра на търсенето.

Направете следното:

Пропуснете описанието на пейзажите, защото това не помага на търсещите машини

Използвайте ключови думи. Това са тези думи, които търсещите биха написали при търсенето на имот под наем.

След като пуснете обявата си, разпространете линка и по възможно най-много блогове, директории, социални мрежи и сайтове за обяви. Така ще генерирате още по-голям трафик.

Обявата ви трябва да бъде уникална. Покажете въображение и използвайте възможностите, които ви се предоставят от интернет. Така ще накарате много повече да ви се обадят и по този начин ще можете не да чакате някакви наематели, а да си изберете тези, които ви изглеждат най-подходящи.

Категория: Полезно е да знаете...
ПРОДАЖБА НА ИМОТ БЕЗ ПОСРЕДНИК - ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ

    Във времето на настоящата световна криза продажбата...

Анализ на пазара на имоти за 2012 година

През 2012 година бяха забелязани положителните нагласи в участниците на имотния...

Бързо ръководство за покупка на имоти без посредник

Това е една от най-големите покупки в живота ви и малките грешки могат...

Всички статии
Колко обяви за имот като моя има и колко клиенти са търсили такъв в сайта?

Сайтът за безплатни обяви за имоти ImotiFree.bg предлага уникална възможност...

Купувате имот - планирайте добре избора си!

При всяка сделка на покупко-продажба повечето рискове са за купувача. Това...

Имоти под наем - пазете се от измамни оферти и брокери!

 След като сте избрали желаните райони и сте наясно с големината на търсеното...

Всички съвети